Tornbjerg

Afdeling Tornbjerg er Den Trygge Bases oprindelige afdeling, som har eksisteret siden 2011. Også kaldet ”pigehuset” i daglig tale.

Her råder vi over 7 pladser i en hyggelig og charmerende villa, hvoraf 5 af pladserne er i hovedhuset, mens de 2 andre pladser er i tilbygget anneks, som er i forlængelse af hovedhuset og har egen indgang, badeværelse, køkken og opholddstue. Annekset er tiltænkt de unge, som har brug for at kunne øve mere selvstændig kunnen, herunder unge anbragt i efterværn iht § 74 eller unge med behov for midlertidigt ophold iht. § 107. Vi bor i et familievenligt kvarter, tæt på skole, gymnasie, indkøb, motorvej og offentlig transport.

Målgruppen i Afdeling Tornbjerg er udelukkende målrettet piger med to-kulturel baggrund og i alderen 8-23 år.Vi varetager omsorgen, støtte og behandling for piger med psykiske og social-emotionelle problemstillinger, fx traumer, angst, overgreb, æresrelaterede problemstillinger, familiemæssige problemstillinger, samt piger som er kommet til Danmark som uledsagede flygtninge/kvoteflytninge og deraf kan være særligt sårbare.

Alle piger har eget værelse.

Afdeling Tornbjerg er Den Trygge Bases oprindelige afdeling, som har eksisteret siden 2011.

Her råder vi over 7 pladser i en hyggelig og charmerende villa, hvoraf 5 af pladserne er i hobvedhuset, mens de 2 andre pladser er i tilbygget anneks, som er i forlængelse af hovedhuset og har egen indgang, badeværelse, køkken og opholddstue. Annekset er tiltænkt de unge, som har brug for at kunne øve mere selvstændig kunnen, herunder unge anbragt i efterværn iht § 74 eller unge med behov for midlertidigt ophold iht. § 107.

Målgruppen i Afdeling Tornbjerg er målrettet piger med tokulturel baggrund og i alderen 8-23 år.

Vi varetager omsorgen, støtte og behandling for piger med psykiske og social-emotionelle problemstillinger, fx traumer, angst, overgreb, æresrelaterede problemblemstillinger, familiemæssige problemstillinger, samt piger som er kommet til Danmark som uledsagede flygtninge og deraf kan være særligt sårbare.

Alle piger har eget værelse.